mobile (+30) 6947580058 - (+30) 2375051006
info@azuredivingcenter.com

Azure Diving Center logo negP8140033P7250076P8160367 
facebook youtube tripadvisor

Ευρετήριο Άρθρου

csm ssi poster diver 70x100 en d47f3baca2Εκπαίδευση.

Υπάρχουν πολλά σχολεία, όπως και ειδικότητες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να καταδύεστε με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον βυθό.

Οι τιμές περιλαμβάνουν όλη την εκπαίδευση ως και την πιστοποίηση (εξοπλισμό, θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, την διδακτέα ύλη σε ηλεκτρονική μορφή, το πτυχίο σε ηλεκτρονική μορφή και την βεβαίωση πιστοποίησης).

Σκοπός των καταδύσεων, εκτός από την αναψυχή, είναι και η συνεχής εκπαίδευση των αυτοδυτών γνωρίζοντας παράλληλα διάφορους βυθούς.

Επαναπροσδιορίστε μαζί μας την καταδυτική σας εξέλιξη. Ελάτε από κοντά να το συζητήσουμε.

 


SNOΔύτης με αναπνευστήρα. Snorkeling

Αποτελεί έναν καλό τρόπο, για να ξεκινήσετε την υποβρύχια περιπέτεια, χρησιμοποιώντας μικρή εκπαίδευση και ελάχιστο εξοπλισμό. Είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε ένα νέο και συναρπαστικό κόσμο. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, παρέχει τόσο δράση όσο και χαλάρωση!!! Μπορείτε να το συνδυάσετε με την υποβρύχια φωτογραφία, μια συναρπαστική δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.

δείτε εδώ τον πίνακα για το κόστος


Παιδιά και κατάδυση

Από 8 χρονών μπορούν να μάθουν να καταδύονται με ασφάλεια. Μαζί με τον εκπαιδευτή του Azure Diving κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά μαθαίνουν για το περιβάλλον μας, αποκτώντας συνάμα μεγάλη εμπειρία κατάδυσης αλλά και διασκέδασης.

δείτε εδώ τον πίνακα για το κόστος

Azure Diving Center kids lego


Δοκιμάζοντας την κατάδυση. Try Scuba

TSΕίναι ευκαιρία να ανακαλύψτε τον υποβρύχιο κόσμο, να δείτε την μαγεία της υποβρύχιας ζωής. Με την βοήθεια του εκπαιδευτή του Azure Dive θα καταδυθούμε στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής, με ασφάλεια θα γνωρίσουμε τον εξοπλισμό κατάδυσης και θα περιηγηθούμε μέσα στα ζεστά νερά της Χαλκιδικής. Δοκιμάζοντάς το και συνεχίζοντας ίσως είναι η αρχή για να βουτήξετε σε όλο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν τόσο πολύ αυτή την εμπειρία, ώστε εγγράφονται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για αρχαρίους στη συνέχεια. Μέσα από το πρόγραμμα αυτοδύτη ανοικτής θάλασσας της SSI Open Water Diver μπορείτε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση σας και να πάρετε την πλήρη πίστωση για ό, τι έχετε ήδη επιτευχθεί στο πρόγραμμα Δοκιμής της κατάδυσης, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε τα πράγματα δύο φορές.

δείτε εδώ τον πίνακα για το κόστος


SDΑυτόνομος δύτης. Scuba Diver

Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο, ώστε να ολοκληρώσετε το σχολείο του Δύτη ανοικτής θάλασσας, αυτό το σχολείο είναι το καταλληλότερο. Το περιεχόμενο αυτού του προγράμματος αντιπροσωπεύει περίπου το μισό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πιστοποίησης καταδύσεων. Τελειώνοντας αυτό το πρόγραμμα θα πάρετε το πιστοποιητικό, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να καταδυθείτε με την συνοδεία του εκπαιδευτή σε όλες τις θάλασσες μέχρι το βάθος των 12μ/40ft. Μπορείτε να ολοκληρώσετε στη συνέχεια το πρόγραμμα και να γίνετε ένας πιστοποιημένος δύτης ανοικτής θάλασσας όποια άλλη χρονική στιγμή και σε οποιοδήποτε πιστοποιημένο καταδυτικό κέντρο ανά τον κόσμο, που σας βολεύει περισσότερο.

δείτε εδώ τον πίνακα για το κόστος


OWDΔύτης ανοικτής θάλασσας. Open Water Diver

Αυτό το σχολείο είναι η αρχή της κατάδυσης. Με την βοήθεια του εκπαιδευτή του Toroni Diving θα ολοκληρώσετε τις 4 βουτιές του προγράμματος και την θεωρία την οποία μπορείτε να δείτε on Line στoν υπολογιστή σας, tablet ή κινητό σας. Στο τέλος θα πιστοποιηθείτε ως δύτης ανοικτής θάλασσας και θα μπορείτε να βουτάτε με ασφάλεια σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

Το να γίνετε ένας αναγνωρισμένος πιστοποιημένος αυτοδύτης σας δίνει την άδεια να εξερευνήσετε τα αληθινά τελευταία μας σύνορα: τον ωκεανό.

δείτε εδώ τον πίνακα για το κόστος


Ειδικότητες. Specialty Programs

Για τους πιστοποιημένους δύτες, που θέλουν να εξελιχθούν στην κατάδυση, υπάρχουν πολλά σχολεία όπως και ειδικότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να καταδύεστε με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε των βυθό σε όλη την μαγεία του.

Επαναπροσδιορίστε μαζί μας την καταδυτική σας εξέλιξη. Ελάτε από κοντά να συζητήσουμε τις ειδικότητες που μπορείτε να κάνετε.

 

Adv adventurer

Το Advanced Adventurer αποτελεί την αρχή αυτού του ταξιδιού και σας επιτρέπει να δείτε δώδεκα προσφερόμενα προγράμματα ανάμεσα στα αμέτρητα προγράμματα ειδικότητας της SSI. Για να αποκτήσετε τη διαβάθμιση του Advanced Adventurer, πάρτε πέντε διαφορετικές ειδικότητες που σας ενδιαφέρουν, π.χ. - Σκάφος, βαθιά κατάδυση, πλοήγηση, nitrox, τέλεια πλευστότητα ή ακόμα και νυχτερινή κατάδυση. Η επιλογή είναι δική σας! Αφού έχετε μελετήσει τις πληροφορίες ψηφιακά, ο επαγγελματίας της Adv adventurer κατάδυσης της SSI θα πραγματοποιήσει μια ενημέρωση για την κατάδυση και μία κατάδυση ανοικτής θάλασσας για κάθε ειδικότητα που θα επιλέξετε. Και το καλύτερο είναι ότι, όταν αποφασίσετε να ολοκληρώσετε αυτές τις ειδικότητες, κάθε κατάδυση που έχετε ήδη κάνει μπορεί να συνυπολογιστεί στις απαιτούμενες καταδύσεις ανοικτής θάλασσας για κάθε ειδικότητα.

Παρακάτω βλέπετε τις ειδικότητες τις οποίες μπορούμε να πιστοποιήσουμε.

Ελάτε να συζητήσουμε ποιες σας ταιριάζουν.

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ειδικότητα από 160€ - 360€

πλοήγηση Navigation, Δύτης Διάσωσης Diver Stress & Rescue, Εμπλουτισμένος Αέρας EAN Nitrox, Υποβρύχιος φωτογράφος Underwater Photography, Νυχτερινή & περιορισμένη ορατότητας Night & Limited Visibility, Πλευστότητα Perfect Buoyancy, Επιστήμη της κατάδυσης Science Of Diving, Ανεύρεση & Ανέλκυση Search & Recovery, Ναυαγιοκατάδυση Wreck Diving, Υψομετρική κατάδυση Altitude Diving, Δύτης Σκάφους Boat Diving, Βαθιά κατάδυση Deep Diving, Στεγανή στολή Dry Suit Diving, Κυμάτων δύτης, Παλίρροιες & ρεύματα Waves, Tides & Currents, Πρώτες βοήθειες Emergency Training.

δείτε εδώ τον πίνακα για το κόστος

Εκτύπωση Email